Kesän ensimmäinen Menopaluun kilpailu! Nyt saa kehua urakalla ja antaa hyvää palautetta. Kristiina mokasi tänään juomaa tilatessa ja käteen tuli väärä tuote. Kassalla hyvitettiin asiakkaan moka uudella tuotteella ja odottelu korvattiin ilmaiskupongilla.
Tuleeko mieleen jotakin erityisen hyvää asiakaskokemusta? Millainen se oli tai ihan vaan kiitä? Kerro lyhyesti ja osallistu kisaan. Tänäänkin joku voittaa 50 euron arvoisen K-lahjakortin että 50 euron arvoisen Nesteen polttoainelahjakortin.
Menopaluu on täällä taas. Tervetuloa remmiin uutena jäsenenä Manu. Tästä eteenpäin lähetykset pe ja su klo 16-20 elokuun puolelle asti.
  • Kiireettömyys
  • Tauot
  • Puhdas auto
  • Hyvät eväät
  • Viihdyttävä seura
  • Hyvä musiikki
 • Täytä vielä yhteystiedot, niin olet arvonnassa mukana!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Asiakas Neste K, Kesko Oyj PL 1 00016 Kesko, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Menopaluu2022-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/menopaluu

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen kilpailuun. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua kilpailun päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 17.6.-7.8.2022 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/menopaluu -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”osallistu/lähetä tai muuta vastaavaan -painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Kilpailun palkintona arvotaan yksi reissupaketti, joka sisältää 200 euron arvoisen Neste K:n polttoainelahjakortin, 200 euron arvoisen K-lahjakortin sekä Scandic hotellien lahjakortin (arvo 140 euroa), joka oikeuttaa yhteen hotelliyöhön kahdelle henkilölle aamupaloineen Pohjoismaissa. Pääpalkinnon kokonaisarvo on noin 540 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonta suoritetaan 7.8.2022.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista Radio Suomipopin että asiakkaan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Olemme voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Siirryt kohta Neste K:n sivulle.